GAZİANTEP / NİZİP - Yukarı Bayındır Kemaliye İlkokulu

Yukarı Bayındır Kemaliye İlkokulu

YUKARIBAYINDIR MAH. KEMALİYE KÜME EVLERİ NO3/1 GAZİANTEP/NİZİP
Vizyon
Çağın ve geleceğin becerileri ile donanmış ,bilime sevdalı ,kültüre meraklı ve duyarlı ,ahlaklı ,vatansever bireyler yetiştiren bir okul olmaktır.
Misyon
Türkiye’nin geleceği için; imkanlar çerçevesinde günün teknolojisini kullanarak, bilgilerini becerileriyle birleştirerek bilimsel çalışmalara yönelen, projeler üretmeye istekli , takım çalışmasına yatkın, girişimci, yaratıcı, çok yönlü düşünen, sonuç kadar sürece önem veren, kendine güvenen, yeteneklerinin bilincinde ve insani değerlere sahip olan bireyler yetiştirmek için varız.
08.30-14.15
Sobalı
Uydu İnternet (VSAT)
Ulaşım
5 km uzaklıkta köy sapağından Nizip,Antep ve Urfa minibüsleri geçmektedir.Onun dışında köye ulaşım şahsi araçlarla sağlanmaktadır.
Seyrek nüfuslu
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Nizip ilçe merkezine 20 km,Gaziantep il merkezine 60 km ,Birecik ilçe merkezine 8 km mesafededir.